Παρασκευή, 18 Απριλίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνάντηση για τις ΣΑΕΚ ζητά η ΠΟΣΥΠ με τον Υφυπουργό Παιδείας Κ. Βλάση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση για τις ΣΑΕΚ ζητά η ΠΟΣΥΠ με τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κο Κωνσταντίνο Βλάση – Η επιστολή της Ομοσπονδίας.

Συνάντηση για τις ΣΑΕΚ ζητά η ΠΟΣΥΠ

Αμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κο Κων/νο Βλάση αιτείται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), τόσο για τα πάγια αιτήματα και προβλήματα των εργαζομένων στις δημόσιες ΣΑΕΚ, διοικητικών υπαλλήλων, όσο και για τα μεγάλα, χρόνια και ανεπίλυτα προβλήματα των εκπαιδευτών των δημοσίων ΣΑΕΚ.

Ακολουθεί το αίτημα της ΠΟΣΥΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Π.Ο.Σ.Υ.Π.     

Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ -Τηλ.- FAX: 210 – 344 3776, e-mail: posyp@minedu.gov.gr

Μαρούσι 16-04-2025

Αρ. Πρωτ.: 24

Προς:   Υφυπουργό  ΥΠΑΙΘΑ, κ. Κώστα Βλάση – Κοιν.: Μέλη μας

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας σας εύχεται μία δημιουργική και επιτυχή θητεία σας  στο Υπουργείο Παιδείας, με δύναμη, ενσυναίσθηση και όραμα.

Στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων που προγραμματίζετε  με τις Ομοσπονδίες και τους φορείς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κατά λόγο αρμοδιότητάς σας, αιτούμαστε την άμεση συνάντηση μας, τόσο για τα πάγια αιτήματα και προβλήματα των εργαζομένων στις δημόσιες ΣΑΕΚ, συναδέλφων μας διοικητικών υπαλλήλων, όσο και για τα μεγάλα, χρόνια και ανεπίλυτα προβλήματα των χιλιάδων εκπαιδευτών των δημοσίων ΣΑΕΚ, τους οποίους έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένα θέματα προς συζήτηση:

  • Επιλογές Διευθυντών και Υποδιευθυντών στις ΣΑΕΚ
  • Χρηματοδότηση και λειτουργία των ΣΑΕΚ
  • Οργανωτική δομή ΣΑΕΚ – Γ. Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
  • Στελέχωση ΣΑΕΚ
  • Υπερωρίες υπαλλήλων ΣΑΕΚ
  • Αμοιβές εκπαιδευτών ΣΑΕΚ
  • Συμβάσεις – πληρωμές – ασφαλιστικές εισφορές εκπαιδευτών ΣΑΕΚ
  • Τροποποίηση εφαρμογής νέων Οδηγών Κατάρτισης, κ.ά.

Σας Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  ΣΑΒΒΑΣ        ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δείτε επίσης

Επιλογή Διευθυντών στο Υπουργείο Παιδείας 15 χρόνια μετά τις τελευταίες κρίσεις 

Οχι Πιερρακάκη στα Δώρα: Εχουν δοθεί 1,3 μισθοί επιπλέον στο δημόσιο και αύξηση 10% στις συντάξεις 

Υπολογισμός μισθοδοσίας δημοσίου υπαλλήλου ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ/ΥΕ ανά ΜΚ-Μικτά-Καθαρά-Φόρος | Εφαρμογή 

Προκήρυξη 2Κ/2025: 162 θέσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Αιτήσεις από 15 έως 30.05.2025

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply